tiistai 3. huhtikuuta 2012

WAUHTIWELHON B-MAX

Kaikun sulhaseksi valikoitui loppuvahvametreillä tänä vuonna 5-vuotta täyttävä Max. Suvultaan Max käy Kaikulle erittäinhyvin. Max on astunut aikaisemmin yhden nartun, mutta pennut syntyivät kuolleena. Sen tyyneyttä huokuva nuoren uroksen olemus sai minut vaikuttumaan oikeasta valinnasta,

Max asustaa nelihenkisen perheen kotikoirana Laitilan Kartanon mailla Hollolassa. Perheen koti on saaressa omassa rauhassa, kaukana muusta vakituisesta asutuksesta. Maxin arkeen kuuluu pitkät lenkit ja omasta reviiristä huolehtiminen. Illalla on mukava nauttia perheen jakamattomasta huomiosta.

Luonteeltaan Max on rauhallinen ja iloinen. Hyvin huomaamaton ja sopeutuva koira myös vieraan mukana. Max piippaa hieman turhautuessaan ja siltä paljon intoa muita koirakavereita kohtaan, joskus vähän liikaakin emännän Ritvan mukaan. Maxin luonne tasapainottaa hyvin Kaikun vilkkautta ja vajaata hermorakennetta.

Ulkomuodoltaan Max on tasapainoinen ja rotutyypiltään erinomainen. Kokonaisprofiili on silmää miellyttävä. Sillä on vahva luusto ja runko. Sen eturinta on ikäisekseen hyvin kehittynyt. Hyväilmeinen uroksen pää, jossa kaunis profiili. Silmät ovat tummat. Häntä lähes optimi.

Maxin suku ja terveystiedot

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti